PipiLeaks

Posted by Robygreen 29 martie 2011 16:43
WkiLeaks nu spune nimic mai mult decat ceea ce este stiut foarte bine. Este doar confirmare a faptului ca suntem prea mici si prea tampiti. E adevarat, asezarea e proasta, Rusia e mare, America e departe, iar norocul parca ne ocoleste. Am ajuns ca boschetarii pe marginea santului si la coada Europei. Suntem asa cum ne-a descris Herodot, iar gunoaiele lumii venite peste noi pentru totdeauna ca să ne "innobileze" natia, acum isi spun cuvantul. Banul si puterea i-a dezumanizat in asa hal pe oamenii politici, incat - vorba lui Caragiale :" unde nu este morala, inseamna ca nu e"
Tot asa, cine a tradat, va mai trada, daca interesul i-o cere, iar viitorul nu poti sa ti-l cladesti pe structuri vechi, deja surpate. Pana la urma WikiLeaks nu ofera decat un amplu material care vorbeste despre elementele definitorii ale politicianului roman: slugarnicie, duplicitate, delațiune, vanitate, lasitate, ipocrizie.

Sincer, nu sunt impresionat de dezvaluirile WkiLeaks, cred ca la momentul asta era mai interesant daca il arestau pe Blejnar sau pe Anastase, dar…

PAUZA DE PLANS !

0 Response to "PipiLeaks"