Papuselul lu' Nea Nelu

Posted by Robygreen 28 noiembrie 2011 20:09
Victoras, elevul din generala care alearga prin curtea scolii, s-a impiedicat si si-a julit genunchii cu schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Romaniei. A comis-o. Neputand aplana conflictele si disputele din PSD, s-a incapatanat sa-si impuna cu orice pret punctul de vedere si acum a cules. Blaga este al doilea om in stat. Cand iti bazezi demonstratia pe o strategie falsa nu ajungi decat la ridicol. Sigur, pacaliciul lui Victoras, va iesi si ne va spune, cum USL-ul celor doi lideri concubini, a castigat de fapt din infrangerea de la Senat. Se faulteaza cretinii singuri , ca apoi sa poata face un pic de scandal cu injuraturile si scuipaturile de rigoare, sa vada lumea ca ei sunt activi. Acum fac contestatie la Curtea Constitutionala. Asa invata ei legile tarii , de la Curtea Constitutionala.
Ba, "personalitati" fara personalitate, dupa ce ati pierdut vreo opt motiuni de cenzura, acum si ultimul bastion, care va mai dadea voie sa vorbiti in numele opozitiei, voi mai vreti sa-l suspendati pe Voda? Ba, va lipseste partea superioara a gatului sau nu v-a placut aritmetica, cum de nu va iese ba niciodata?

Daca in PDL, gandeste “blond”, Pulea Voda, daca in PNL gandeste Patriciu iar in PSD nimeni, ce dracu ne mai miram?

UPDATE: V.Ponta: PSD nu a pierdut nimic, chiar daca Vasile Blaga a castigat votul pentru presedintia Senatului, pentru ca noi nu aveam aceasta functie din start.

Multi “crini” la decesul opozitiei.

0 Response to "Papuselul lu' Nea Nelu"